Friday, 28 March 2014

Pakej Percutian ke Bandung dan Bali

Salam Alaykum..

Lama cik bulat gojes menyepi dari blogging sebab sangat-sangat busy menguruskan business yang di terajui dengan bff cik bulat gojes.

Lepas dapat anak, cik bulat gojes jadi suri rumah tangga sepenuh masa.
Nak jadi suri rumah tu bukanlah cita2 cik bulat gojes pun. Tapi, demi anak, hasrat mencari kerja selepas berhenti dari TM dulu ditangguh kan sementara.

Setelah itu, rasa macam kesian la pulak dengan inche suami kan bekerja sorang2 nak bagi makan anak bini. Jadi, cik bulat gojes menggunakan hobby cik bulat gojes sebagai punca rezeki kami sekeluarga dan diterajui dgn bff cik bulat gojes.

Memperkenalkan......


Cblinks Travel & Event Management

Below are our services offered:-
  • Travel packages - Bandung, Jakarta, Bali, Yogyakarta, Medan, etc
  • Honeymoon packages - Bandung, Bali
  • Candy buffet packages - Wedding, Birthday Party, Annual Dinner, Family Party, etc
  • Door gift

As for now, we are focusing in travelling around Indonesia.

Untuk pengetahuan semua, kami bukanlah baru dalam bidang ini. Dah lama sebenarnya buat kerja, tapi, baru sekarang we decided to go public. Melebarkan sayap la kononnya. He3.

Jadi, pada sesiapa yang teringin nak buka minda, teringin nak panjangkan langkah,boleh hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Kami juga mempunyai SKIM BAYARAN MUDAH untuk setiap pakej2 yang kami tawarkan.

Hubungi kami untuk more details. See ya!!

017-353 9159 (jaja)
016-255 6342 (wawa)
ctem2014@gmail.com

Facebook Page: Wawa's Gift Basket
Instagram: Ctem2014

 

No comments:

Post a Comment